Annonsering

Kulturdirekt erbjuder sina medlemmar fina exponeringsmöjligheter med annonsering i landets största morgontidningar eller via affischering på attraktiva platser inom stadsdelarna i Stockholms stad. Som medlem kan man också annonsera digitalt med en bannerannons på vår hemsida. Ta chansen att synas där du når din målgrupp!

Radannonsering varje vecka i SD, Metro och DN

Boka dina radannonser genom ditt administrationsverktyg på Kulturdirekts hemsida. Annonserna publiceras i Metro på torsdagar och i SvD och DN på fredagar.

Stortavlor

Fantastisk möjlighet för kultur- och nöjesannonsering i storformat på tio attraktiva adresser i Stockholms innerstad. Kampanjperioden är 14 dagar.

Elskåp

Visa ditt budskap på 100 platser runtom i Stockholm under 14 dagar. En unik chans att låta er affisch synas under hög frekvens, dygnet runt, där många människor rör sig dagligen.

Stureplansskylten

På en av Stockholms mest välbesökta platser, Stureplan. Skärmen har cirka 3 500 visningar per vecka i tio sekunder.

Medborgarplatsskylten

Ännu en välbesökt plats i Stockholm, men på Södermalm istället. Precis utanför tunnelbanan upp mot Götgatan. Skärmen har cirka 800 visningar per 14 dagar.

Kulturfönstret på Kulturhuset

Obs! Kulturfönstret släcks ner fr o m 1 oktober 2016 till januari 2017 på grund av fasadrenovering på Kulturhuset. Kulturdirekt återkommer till er medlemmar så fort vi får klartecken att den öppnar igen för digital annonsering. 
Kulturhuset och Sergels torg är en av Stockholms mest turisttäta platser där frekvensen av förbipasserande kulturkonsumenter slår i höjden. På dess fasad kan Kulturdirekt erbjuda exponeringsyta för sina medlemmar. Antal visningar per dygn i en månad är 315 stycken.

Informationsdisken i Kulturhuset

Här lämnar medlemmar broschyrer, flygblad eller affischer.

Kulturdirekts hemsida

Det finns möjlighet att synas på Kulturdirekts hemsida med en banner. Två veckor gratis banner-plats på startsidan ingår i medlemskapet. 

För annonsbokningar och frågor:

Kontakta Ulrik 

ulrik@kulturdirekt.se

 076-390 34 83