Fabula Storytelling

Fabula är ett berättarkompani i hjärtat av den intensiva berättarutvecklingen i Sverige.
Vi är erfarna storytellers med en gränslös repertoar av sagor, livshistorier, myter, skrönor som vi framträder med över hela Sverige och runt om i världen.

Vi leder den internationella Fabula Storytelling Festival som är en biennal, och Fabulascenen som ger program första tisdagen i varje månad. Vi producerar föreställningar, leder workshops och utbildningar.

Vi hjälper till som konsulter i organisationer och coachar enskilda som vill förbättra sin talarkonst. Vi samarbetar med ledande internationella storytellers och organisationer både här och runt Europa.

Fabula ägs och styrs av berättarna Ida Junker, Agnes Branting och Peter Hagberg. Våra producenter heter Agnes Branting och Kersti Björkman. Vi har vårt kontor här i Vasaparken i Stockholm.

Aktiviteter av Fabula Storytelling

Berättarrazzia ›

Den ena berättaren efter den andra dyker upp, alla med olika historier. Snart kokar skolan av rykten och berättelser - vad fick ni höra? Berätta!
Förskoleklass-Gymnasiet, Särskola

Sagohjulet ›

Snurra och se vilken saga det blir.
5 år-Årskurs 4

Alfred Nobel ›

En explosiv historia.
Årskurs 4-Gymnasiet

The Trickster ›

15th July 1910 John Henry Williams walks out of school. His classmates, teachers, and the local doctor have already fallen foul of his trickery.
Årskurs 6-Gymnasiet

Al-Hakawati Historieberättaren ›

En fartfylld berättarföreställning på arabiska och svenska!
Syriska folksagor, humor och spänning!
Årskurs 3-Gymnasiet, Särskola
Skriv ut Dela via mejl Dela via Twitter Dela via Facebook