Sök event

19 Maj

Bieffekt: Hans Appelqvist & Dror Feiler + [ingenting] & Linnéa Sundling

Elektronisk Klubb Konsert Kultur

Hans Appelqvist och Dror Feiler live på Orionteatern. DJ: [ingenting] & Linnéa Sundling. Fri entré!

LIVE: HANS APPELQVIST
Hans Appelqvist är en av Sveriges mest egensinniga och spännande musiker och kompositörer. I sina verk låter han oss vandra genom okända världar där man inte kan vara säker på vad som är dröm och vad som är verklighet. På det viset får han oss också att möta oss själva.

”Alltsammans är otäckt otydligt och fåordigt. Men just därför fascinerande och svårt att släppa.” – DN om Hans Appelqvists senaste album Swimming pool (2017)

http://sifantin.net/
https://soundcloud.com/hans-appelqvist

LIVE: DROR FEILER
Automatas tonsättare Dror Feiler räknas till en av Sveriges främsta kompositörer och improvisationsmusiker. Hans verk har uppförts på musikfestivaler och av orkestrar världen över, bland annat Stockholm New Music Festival, Donaueschinger Musiktage, Huddersfiled Contemporary Music Festival och Wien Modern.

Sedan mitten av 70-talet har Dror Feiler uppträtt tillsammans med improvisationsgruppen Lokomotiv Konkret och som saxofonist i andra, nationella som internationella, sammanhang.
DJ: [ingenting] & Linnéa Sundling

AUTOMATA: BIEFFEKTER
I samband med föreställningen Automata bjuder Orionteatern in till fem helger fullspäckade med livemusik, samtal och workshops!

Föreställningen Automata väcker många frågor om teaterns och konstens framtid i en ny teknisk värld, och om människans förhållande till tekniken i stort; Hur påverkas relationen till kroppen, till arbetet och till varandra?

Vi har samlat ihop bieffekterna av Automata i ett gediget program där publiken ges tillfälle att mötas, samtala och umgås kring de frågor som föreställningen väcker. Välkomna till Orionteaterns AW-bar med konserter på fredagarna, spännande panelsamtal med soppa på lördagarna och workshops för barn på söndagarna.

Fri entré till hela programmet!
Automata: bieffekter arrangeras i samarbete med ABF Stockholm

Läs mer om föreställningen Automata och boka biljetter här:
http://www.orionteatern.se/pa-scen/automata/

Google Map of Katarinabangata 77, Stockholm

Adress

Katarinabangata 77
116 42 Stockholm

Arrangör: Orionteatern Läs mer >